Om oss

Insipio AB

Internetbaserade läs- och skrivverktyg


Vi insåg tidigt att internetbaserade läs- och skrivverktyg var framtiden. Den nya tekniken, Internet och kundernas allt större önskan och krav på kundanpassning möjliggör för nya tjänster att utvecklas. Vi försöker hela tiden att vara innovativa i sättet vi utvecklar våra tjänster för att på så sätt tillgodose de behov som finns.

 

Historia

Insipio startade som en idé 2002. Det var ambitiöst men med ett växande internet, blev idén verklighet genom SpeakIT som erbjöd tal till hemsidor. Inte långt därefter utvecklade vi TextIT för människor med behov av läs- och skrivverktyg.

 

Idag

Vi har idag många kunder både i sverige och internationellt och det är allt ifrån kommuner och skolor, statliga verk, organisationer och företag.

 

Framtida projekt!

Insipios målsättning är att alltid erbjuda marknadens bästa och mest innovativa produkter för slutanvändare till det mest konkurrenskraftiga priset. Vi försöker hela tiden se till våra kunders och slutanvändares behov och anpassa våra tjänster för att kunna erbjuda det bästa på marknaden för en ökad tillgänglighet. Vi ligger alltid i framkanten när det gäller utveckling av tjänster för att öka tillgängligheten. Just nu är vårt huvudfokus på nya ReadIT 3.0 och TexIT men vi är alltid öppna för nya möjligheter.

Integritetspolicy

 

KONTAKTA OSS

  • Address: Insipio AB
    Ågatan 4 374 36 Karlshamn Sweden
  • Email: info@insipio.com
  • Telephone: +46 (0) 721 72 56 98

FACEBOOK

SPRÅK